Vi kjøper kontormøbler i Oslo

Skal du bytte kontor, pusse opp eller oppgradere møblementet? Ikke kast møblene enda, vi kan være interessert i å kjøpe dem. Vi kjøper brukte kontormøbler fra bedrifter over hele Oslo.

Vi selger og kjøper brukte kontormøbler, slik at de kan få nytt liv hos en annen bedrift. Vi tar imot et bredt utvalg av møbler og kontorutstyr, og står for transport og henting.

Dette er et bærekraftig alternativ som holder funksjonelle møbler borte fra søppeldynger, uten at du trenger å bekymre deg for å finne kjøpere på egen hånd.

Kjøper kontormøbler i Oslo

Kjøp av kontormøbler i Oslo

Er du i tvil om hva du skal gjøre med de gamle kontormøblene? Vi har samlet noen av de største fordelene med å selge dem til oss.

1. Miljøvennlig

I Norge har vi et bruk og kast-samfunn. Selv om bevisstheten rundt bærekraft har økt betraktelig de siste årene, er dette noe vi som regel fokuserer mest på i privatlivet. Men hvorfor ikke ta miljøvennlige valg på vegne av bedriften?

Når du selger kontormøblene til oss, gjør du ditt for å sikre at en annen bedrift kan gjenbruke partiet. Det skal være enkelt å ta bærekraftige valg i hverdagen så vel som i arbeidslivet. 

Møbler du ikke lenger har behov for kan videreformidles til ombruk og komme til nytte på et annet kontor.

2. Et billig alternativ

Mange bedrifter har behov for gode kontormøbler, men ikke alle har rom i budsjettet til å spandere på seg et splitter nytt møblement. 

Nystartede bedrifter, selskaper som er i etableringsfasen og midlertidige kontorer er på jakt etter rimelige alternativer, og du kan være med på å bidra til gode løsninger.

Det finnes mange grunner til at bedrifter ønsker å kvitte seg med gammelt utstyr. Kanskje skal dere flytte, legge ned, pusse opp eller oppgradere? Vi kan gjøre mye for å forlenge levetiden til brukte møbler og de kan fortsatt gi glede og bruk til bedrifter som trenger dem.

3. Du tjener penger

Personer som ønsker å kvitte seg med møbler, ender som regel opp med å donere dem til veldedighetsorganisasjoner eller selge dem på digitale bruktmarked. Men kontormøbler kan være vanskeligere å bli kvitt, da de ofte finnes i store partier. De fleste bruktbutikker har ikke plass til å huse store volumer og tar som oftest imot produktet rettet mot privatpersoner.

Dersom du prøver å selge møblene på digitale markedsplasser, må du som regel stå for midlertidig oppbevaring og transport. Dette kan fort bli dyrt om du har et stort parti stående, og det er ikke alltid like lett å komme i kontakt med seriøse og aktuelle kjøpere på egen hånd.

Disse problemområdene fører dessverre til at mange bedrifter kaster sine gamle møbler, og må som oftest betale en sum når paritet leveres som avfall. Vi tilbyr et langt bedre alternativ som både kommer samfunnet til og bedriften til nytte.

Trenger din bedrift hjelp med flytting? Vi samarbeider med flere flyttebyrå og kan bistå med kontorflytting i Oslo.

Når du selger møbler til oss, kan du være sikker på at de blir brukt av bedrifter som trenger dem. Vi står for transport og henting, slik at dette ikke er noe du trenger å bekymre deg for. I tillegg har du muligheten til å tjene noen kroner, som kan gå tilbake til bedriften igjen.

I denne artikkelen hos Lederne kan du lese mer om hvordan kontormøbler påvirker arbeidsplassen.

Har du kontormøbler til overs

Dersom du har brukte kontormøbler til overs, kan vi være interessert. Ta kontakt med oss og fortell om produktene du ønsker å bli kvitt. Vi tar gjerne imot bilder og informasjon om tilstand, alder, produsent, antall og relevante detaljer.

Sitter du på brukte kontormøbler, men er usikker på om de kan selges? Snakk med oss. Vi gir brukte møbler litt ekstra kjærlighet og det skal ikke mye til før møblene fremstår så god som ny. Sammen kan vi bidra til å redusere bruk og kast-samfunnet.