Brukte kontormøbler

Er du på utkikk etter nye kontormøbler? Dersom du skal flytte kontor eller pusse opp i Oslo, er det mange gode og billige alternativer til kontormøbler. Hos oss kan du kjøpe og selge pent brukte møbler til alle deler og rom på kontoret.

Kontormøbler er en viktig del av arbeidsplassen. Dette er ikke noe som kun er til for å skape sitteplasser. Møbler kan fremme gode arbeidsstillinger, skape et kreativt arbeidsmiljø og redusere sykefravær. Vi mener at kontormøbler ikke trenger å sprenge budsjettet og det skal ikke være dyrt å legge til rette for trivsel på arbeidsplassen.

Derfor kjøper og selger vi brukte kontormøbler over hele Oslo, slik at de kan komme til nytte hos noen som trenger dem. I Norge har vi et bruk og kast-samfunn, både privat og i arbeidslivet. Årlig kaster bedrifter mange kontormøbler som fortsatt har mye liv og bruk i seg. Dette ønsker vi å sette en stopper for.

Brukte kontormøbler Oslo

Hvorfor kjøpe brukte kontormøbler

Det finnes mange fordeler med å kjøpe brukte kontormøbler. Kjøp av brukte kontormøbler er en smart økonomisk og bærekraftig beslutning for bedrifter og organisasjoner. Det er flere fordeler med å velge brukte kontormøbler, inkludert reduserte kostnader, miljøfordeler og et bredt utvalg av valgmuligheter.

Er du fortsatt i tvil? Da bør du ta en titt på vår liste over hvorfor brukte møbler kan være det rette valget for din arbeidsplass.

Fordeler med brukte møbler til bedriften

1. Et miljøvennlig alternativ

De siste årene har fokuset rundt miljø og bærekraft økt betraktelig. Velger du å kjøpe brukt neste gang du skal ha nye møbler, er dette en enkel måte å spare miljøet på. Mange ansatte leter spesifikt etter arbeidsgiver som satser på miljøvennlige tiltak, og ved å kutte ned på nye innkjøp, gjør du ditt for å stoppe bruk og kast-samfunnet.

Det skal ikke være vanskelig å ta miljøvennlige valg, og det skal heller ikke gå ut over kvaliteten på produktene du kjøper. Derfor selger vi pent brukte møbler med lite til null merker og slitasje. Dette er kun en av fordelene med å handle brukt.

2. Gir et romsligere budsjett

Det er ingen hemmelighet at kontormøbler koster en god del penger. Er du på utkikk etter nye møbler grunnet oppussing eller flytting? Da har du mange andre kostnader å forholde deg til i den forbindelse. Men kontormøbler behøver ikke å koste å skjorta – så lenge du kjøper brukt.

Brukte møbler er rimeligere, uten at dette nødvendigvis går på bekostning av kvalitet og funksjonalitet. Vi kjøper og selger pent brukte møbler som fortsatt har en lang levetid. Det finnes mange grunner til at bedrifter selger brukte og nesten ubrukte møbler.

Noen bedrifter stenger ned og flytter til andre lokasjoner. Vi får også inn møbler fra bedrifter som rett og slett har handlet feil eller mer enn de trenger. Når du kjøper brukt, sparer du penger og gjør en god gjerning for miljøet.

Kjøpe kontormøbler i Oslo

3. Få tak i innovative kontormøbler til en rimelig pris

Ønsker du kun det beste for dine ansatte? Det finnes mange innovative kontormøbler tilgjengelig og det produseres stadig nye møbler med smarte funksjoner. Med flere fordeler og ergonomiske detaljer, stiger også naturligvis prisen.

Dersom du kjøper brukt, kan du få den gode funksjonaliteten til en langt billigere penge. Brukte møbler koster naturligvis mindre enn et splitter nytt møblement, og du får muligheten til å tilby dine ansatte møbler av høy kvalitet og innovasjon. 

4. Stort og tilgjengelig utvalg

Når du kjøper brukte kontormøbler fra oss, vil du alltid finne et stort og tilgjengelig utvalg. Her trenger du ikke å vente i flere uker på spesial bestillinger. Alt vi har er umiddelbart tilgjengelig og klar til bruk.

Bredt utvalg

Brukte kontormøbler gir også bedrifter og organisasjoner et bredt utvalg av valgmuligheter når det gjelder design og stil. Nye møbler kan ha begrensninger i forhold til valgmuligheter, men brukte møbler kan være tilgjengelige i en rekke stiler, farger og størrelser. Dette kan hjelpe organisasjoner med å finne det perfekte møbelet for arbeidsmiljøet deres, som passer til deres spesifikke behov og estetikk.

Ønsker du mer informasjon om kjøp og salg av brukte kontormøbler? Vi kjøper brukte møbler fra kontorer i hele Oslo. Ta kontakt med oss i dag eller ta en titt på våre sider og finn de perfekte møblene til kontoret.

Har bedriften behov for demontering og montering av kontormøbler har vi dyktige montører som bistår med møbelmontering. Vi kan hjelpe med alt fra å transport, bedriftsflytting og internflytting for bedrifter i hele Oslo Kommune.