Bedriftsflytting

Er bedriften deres klar for å ta neste steg å ekspandere eller flytte på seg, men det føles vanskelig å flytte en hel bedrift? Det finnes flere måter dere kan utføre dette på. Denne artikkelen vil gi dere noen gode tips på hvordan dere kan utføre flytting med bedrift så smertefritt som mulig.

Bedriftsflytting; flytting av kontorlokaler, arbeidsplasser, lager og kontorutstyr. Oslo og Viken.

Vi hjelper bedrifter, gårdeiere og eiendomsmeglere i Oslo med kontorflytting og bedriftsflytting. Vi påtar oss oss de fleste oppgaver, inkludert tømming og avvikling av kontorlokaler, bortkjøring av søppel og kontorvask. I tillegg kan vi tilby bedriftslager hvis bedriften har behov for mellomlagring av kontormøbler, kontorutstyr eller andre sesongartikler.

Bedriftsflytting Oslo

Bedriftsflytting i Oslo

Å flytte en hel bedrift med kontor, eller kanskje flere kontor kan være en stor jobb. Da trengs god planlegging. Dette er det første dere bør starte med ved flytting av kontor. Skal ni flytte et kontor, lager eller omrokere på kontoret? Dette vil gi dere en oversikt over hva som trengs å fikses og dere får en mulighet til å legge opp en tidsplan.

Når man flytter en bedrift er det ofte et ønske at dette ikke går utover selve driften av selskapet. I tillegg skal det påvirke ansatte og kunder minst mulig. Derfor er god planlegging utrolig viktig for å kunne gjøre de store delene av flytting på riktig tide.

Dessuten vit dere hva som trengs å ordnes med før selve flyttingen. Dere får en oversikt over hva som skal sorteres, noe som skal ryddes, kastes eller hva som skal kjøpes.

Hvordan flytte en bedrift

En ting er å planlegge hva som skal gjøres, men selve flyttingen er likeså viktig å planlegge. Det dere må avgjøre er hvordan dere skal utføre denne – skal dere flytte på egenhånd eller bruke profesjonell hjelp? Dette er avhengig av hvor stor bedrift eller kontor dere skal flytte. Et litt mindre kontor kan fint flyttes på egenhånd, men husk at kontormøbler og andre gjenstander på et kontor kan være mye tungere en vanlige møbler. Istedenfor er det mange som velger å bruke seg av et flyttefirma i Oslo.

Et flyttefirma har god kunnskap om flytting og vet hvordan man på beste måte flytter en hel bedrift eller kontor. Et flyttefirma hjelper deg ikke bare med selve bæring og transportering, men kan bistå, men mange tjenester innom flytting. De kan stille opp med hjelp av planlegging, leie av lager og flyttevask.

Å tenke på ved bedriftsflytting

Når dere skal flytte hele bedriften og kanskje bytte lokaler er det noen ting dere må tenke på.

Som nevnt tidligere er det første dere må gjøre er å finne ut av hvordan flyttingen skal utføres. Noe som gjøres gjennom planlegging. Det er ønskelig å forstyrre bedriften minst mulig for å kunne opprettholde arbeidsoppgaver for personell, men også for å kunne fortsette arbeide mot kunder eller leverandører. Derfor kommer det godt med å planlegge flyttingen nøye. Et tips er derfor å prøve å flytte etter arbeidstid. Det er noen flyttebyrå som tilbyr flytting etter stenging og på helger. Dette vil ha minst påvirkning på bedriften deres.

Husk også å sjekke hvis det er noen avtaler og kontrakter som skal sies opp eller fornyes. For eksempel strømavtaler eller leiekontrakter. Dessuten er det bra om dere sjekker forsikring og ser til at riktig lokaler er forsikrede. Spesielt hvis dere planlegger å ekspandere bedriften deres er det viktig at forsikringen er tilstrekkelig.